GDPR FOKHUS

Abonnere på nyhetsbrev

Fokhus sender ut nyhetsbrev på e-post til de som ønsker. Nyhetsbrevet inneholder veiledning, nyhetssaker og kampanjer, For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev på e-post, må du registrere en e-postadresse.
E-postadressen vil bare bli brukt til å sende ut nyhetsbrev. Når du melder deg på nyhetsbrevet, samtykker du til vår behandling av opplysninger om deg.
E-postadressen lagres i en egen database driftet av vår databehandler Mailchimp, deles ikke med andre og slettes når du melder deg av nyhetsbrevet. Du kan melde deg av ved å trykke på lenken "meld deg av nyhetsbrev" på nyhetsbrev eller ved å kontakte oss. Fokhus behandler personopplysningene frem til du melder deg av nyhetsbrevet. Behandlingsgrunnlaget for behandling av e-postadressen din i tilknytning til nyhetsbrevet vårt er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 bokstav a, altså samtykke. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake ved å melde deg av nyhetsbrevet. At du trekker ditt samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandlingen av personopplysninger som skjedde før du trakk samtykket tilbake.

Dine detaljer vil bli videresendt til Fokhus administrator. Opplysningene du har oppgitt vil bli brukt til dette og godkjente formål.
Logo Fokhus Mikrosement
Skredderveien 7B
1537 MOSS
Vi har alltid åpent etter avtale.
E-post: post@fokhus.no
Mobil: +47 90 24 33 33
Mobil: +47 91 56 78 03
Bilde av kart til Fokhus Mikrosement
FARGENAVN
BLANCO
FARGENAVN
LYS GRÅ
FARGENAVN
MELLOMGRÅ
FARGENAVN
MØRKGRÅ
FARGENAVN
KOKSGRÅ
FARGENAVN
OLIVENGRØNN
FARGENAVN
PERLA
FARGENAVN
LYS BEIGE
FARGENAVN
MØRK BEIGE
FARGENAVN
VARMBRUN/BEIGE
FARGENAVN
SORT
FARGENAVN
BLÅ
Våre farger er pigmenter som blandes ut i vann, ved å bruke den mengden det står i bruksanvisningen vil du få den fargen i fargepalletten, men om du bruker mer vann får du lysere nyanse og du kan da få mange flere nyanser ut av en farge/pigment. Det skal 2 lag med farget mikrosement og om du ser etter første laget att du ønsker en annen nyanse tilsetter du bare mer vann i fargen/pigmentet.

HVA STÅR FOKHUS FOR?

Vi har kunden alltid i Fokhus og gjør vårt aller beste for at du skal nyte opplevelsen av et godt resultat, både av produktet og av oss som bedrift.

Kontakt oss: 90 24 33 33

La oss hjelpe deg!

Vi har lang erfaring og mye kunskap som vi gjerne deler med deg. Ta kontakt så hjelper vi deg til å finne det perfekte valget for deg og ditt hjem.

KONTAKT OSS
Merethe Karlsen
RÅDGIVER - TEKNISK SUPPORT
Kontakt oss: 90 24 33 33

Vi er alltid tilgjengelig på e-post og telefon for både store og små spørsmål.

Vi er alltid tilgjengelig på e-post og telefon for både store og små spørsmål.

Kontakt oss: 90 24 33 33

Fokhus og kundeservice

Vi setter alltid kunden i fokhus og du kan alltid nå oss på telefon eller e-post før, under og etter selve prosessen. Vi svarer deg ved første mulighet.

Vi er alltid behjelpelig med store og små spørsmål.

Fokhus og
bærekraft

Ved å velge Fokhus tar du et valg som er mer miljøvennlig. Dette ved å bestille akkurat det antall mengde produkter du behøver til ditt prosjekt.

Vi er et bærekraftig firma som fokuserer på at du som kunde og vi som importør ikke kjøper og selger mer enn nødvendig.

Vi er alltid behjelpelig med store og små spørsmål.

Du er viktig
for oss!

Mikrosement er et produkt som vi mener alle bør få kjennskap til. Det er miljøvennlig, kostnads besparende, enkel og moderne måte å fornye/rehabilitere ditt hjem. Du som kunde er med på å fremme informasjon og vi setter stor pris på å få tilbakemeldinger på ditt prosjekt, send oss gjerne før og etter bilder, så andre kan få inspirasjon fra ditt prosjekt.

Inspirer andre til å et vakkert hjem!

Få 10% rabatt ved kjøp av mikrosement.

Nyhet! Få 10% på ditt kjøp.

Send oss fine før og etter bilder av ditt prosjekt ferdiglagd med Mikrosement fra Fokhus, og vi vil gi tilbake 10 prosent av prisen du har betalt. Dine kommentarer og bilder vil bli brukt til markedsføring av Fokhus i sosialemedier.

FÅ DIN RABATT!